Your cart is empty.
×
Your cart is empty.
Gratis verzending! Binnen 24 uur verstuurd!

OVER ONS

TEKEN TAFELKLEED VAN 1 X 1.4 METER

Ons verhaal

Hi, wij zijn de broers Bas en Johannes. Wij houden van leuke en soms onverwachte dingen. Zo zaten we aan de kersttafel met de hele familie (opa, oma, broers, zussen, (klein)kinderen voor een gezellige kerstlunch. Tijdens deze lunch verveelden de kinderen zich en we gaven hen wat papier en stiften om te gaan kleuren. Wij dachten toen: “zou het niet leuk zijn om tijdens het kerstdiner alles onder te kunnen tekenen?”
Zo gezegd zo gedaan, bij de eerstvolgende familie lunch hebben we dit idee getest. Er was een groot papieren tafelkleed en er stonden stiften en potloden op tafel. Er werd zo druk door iedereen gekleurd (en niet alleen door de kinderen) dat het eten er bijna koud van werd! Ook wij werden blij van het kleuren en wij willen graag dat iedereen dit gevoel kan hebben.

Hier is het idee van kleurplaat tafelkleden ontstaan. Gedurende het voorjaar van 2020 zijn de eerste unieke ontwerpen gemaakt en we zijn elke dag hard bezig met nieuwe ideeën en om meer ontwerpen beschikbaar te maken. Tekentafelkleed is begonnen door twee broers die zich aan de kersttafel verbaasden hoelang iedereen zich vermaakte met het kleuren op het tafelkleed.

In een tijd van schermen en korte aandachtsspanne is tekentafelkleed een unieke manier om langere tijd creatief bezig te zijn met de hele familie! Bovendien heeft wetenschappelijk onderzoek bewezen dat kleuren creativiteit stimuleert en bij kinderen ook de coördinatie verbetert en helpt om focus te ontwikkelen.

Milieu

Wij vinden het milieu erg belangrijk! De balans tussen leven en (over)belasting van het milieu is een onderwerp dat ons na aan het hart ligt. Teken Tafelkleed probeert het leven leuker te maken, terwijl we ons best doen het milieu zo min mogelijk te belasten. Om dit te bereiken hebben we tot nu toe twee belangrijke acties ondernomen:

1. We gebruiken alleen papier van gecontroleerde bronnen en we proberen zo veel mogelijk gebruik te maken van gerecyclede grondstoffen.

2. Al onze teken tafelkleden zijn 100% recyclebaar en kunnen gewoon bij het oud papier. Bewaren kan natuurlijk ook!